Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Haftası Etkinlikleri Düzenleyecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çevre Haftası kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm Mersinlilerin çevre bilincini artıracak önemli etkinlikler düzenleyecek.

Çevre, iklim ve ekosistemin değerine dikkat çekecek olan 5-11 Haziran Çevre Haftası’nda, Mersin

HALISDEMİR: “ÇEVRE BİLİNCİNİ GELİŞTİRME MÜCADELESİ İÇİNDEYİZ”

Çevre Koruma ve Denetim Dairesi Başkanı Dr. Bülent Halisdemir, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-11 Haziran Çevre Savunma Haftası’nda her yıl farkındalık yaratmak için bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi. Bu yılki etkinliğin detayları hakkında bilgi veren Halisdemir, “Dünya Çevre Günü nedeniyle kutlamıyoruz, bilinçlendirme günü olarak işletiyoruz. Vatandaşlarımızın çevre bilincini ve farkındalığını bir nebze olsun arttırma mücadelesi içindeyiz. devamı Pak Akdeniz Projemizin kapanış lansmanını bu yılki etkinliklerimizde ilk olarak 5 Haziran’da yapacağız. Mersin Onun röntgenini çektik. Bir sonraki seviyeye geçeceğiz. Bir sonraki etaba geçeceğimiz projenin açılışını düzenleyeceğimiz panelle yapacağız” dedi.

“KORAJ YÜRÜYÜŞÜ VE DALIŞ ETKİNLİĞİMİZ OLACAK”

“6 BÖLGEDE AYNI ANDA COASE PAKETLEME YAPILACAK”

“10 HAZİRAN’DA HERKESİ GALATASARAY MEYDANA DİLİYORUZ”

ODTÜ Deniz Bilimleri, Mersin Üniversitesi ve diğer birimlerin Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı öncülüğünde 10 Haziran Cumartesi günü Galatasaray Meydanı’nda stant açacağını sözlerine ekleyen Halisdemir, “Konserler olacak ve Mersin Yelken Kulübü de sahne alacak. Deniz. Yine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak belediyenin deniz araçlarıyla bazı gösteriler yapacağız. Geri dönüşüm stantları olacak. İnsanlara işimizi anlatacağız. Çocuklar için uçurtma şenliği ve güzel ikramlarımız olacak. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu